divendres, 19 de juliol del 2024

Formació

Profitosa jornada de formació per a tot el personal treballador de la Fundació Trobada

Una de les preocupacions i ocupacions de la Fundació Trobada ha estat sempre la formació de la seva plantilla de treballadors, direcció, professionals, monitors i demés personal.

Fidels a aquest objectiu s’ha organitzat un jornada d'estudi que forma part d’una successió de sessions formativas que han acabat amb la reunió d’avui.

La jornada, que ha tingut lloc als locals de “Vila de Paz”, que regenta la Psicòloga Sandra Pérez, s’ha iniciat amb la intervenció de Laura Oyama, psicòloga i couch,  especialitzada en temes de lideratge y organitzacions.

En principi la jornada s’ha començat a treballar en la cohesió del grup de treballadors, la definició de tasques de cadascun i l'anàlisi ”DAFO”.

DAFO és uns tasca que consisteix a agrupar Amenaces, Fortaleses i Febleses amb el projecte a desenvolupar, tant individualment com en equip: es tracta d'un exercici d'abstracció, treure el cap dels problemes del dia a dia per a afavorir una visió més estratègica que ens permeti pensar més a llarg termini.

S'ha posat en comú quins obstacles i dificultats es tenen, els monitors en el seu àmbit laboral, la psicòloga en el seu, i igualment en l'àmbit laboral de la treballadora social i la direcció.

Després s'ha treballat en les solucions es podien aportar conjuntament per a aprofundir en la cohesió d'equip i implicar-nos amb els processos de cadascun dels nostres companys.

Posteriorment s'ha treballat molt en la missió i propòsit de l'entitat que és l'acompanyament a la persona usuària, cobrir les seves necessitats i acompanyar-lo en el procés de vida que desitja assolir.

En definitiva i finalmente, s'ha treballat amb l'objectiu de tots els treballadors que és ajudar a la gent que ho necessita i amb això que tots anéssim a una, en el mateix vaixell i en la mateixa direcció amb un lideratge sa, cooperatiu i no autoritari.

Amb els propòsits d’assolir els objectius exposats a la reunió formativa, s’ha donat per finalitzada la jornada, que ha estat valorada molt positivament per tots els participants.




                                                                                   



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada